Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester United – Copenhaga, 10 august 2020. Cota profitabilă: 1,75

Ponturi pariuri Manchester United – Copenhaga, 10 august 2020. Cota profitabilă: 1,75. Partida se anunță extrem de interesantă, cu două echipe care s-au distrat în paridele tur din optimile de finală.

Ponturi pariuri Manchester United – Copenhaga, 10 august 2020

  • Manchester United are una dintre cele mai mari șanse să ajungă în semifinalele Uefa Europa League. A trecut foarte lejer de LASK și acum, în sferturi, dintre toate echipele puternice are parte de cel mai ușor adversar. În mod normal nu ar trebui să aibă probleme cu Copenhaga.

Cota profitabilă: 1,75

  • De partea cealaltă, Copenhaga a reușit un retur fantastic în fața campioanei Turciei și întors-o pe Basaksehir, scor 3-0, după ce pierduse în tur cu 0-1, în Turcia. Deși a fost cotată au fos cotați cu șansa a doua, nordicii au arătat că un scor la limită nu e de ajuns pentru a fi eliminați.
  • Cota profitabilă la acest duel este 1,75 pentru gol marcat înainte de minutul 28:00.

Manchester United – Copenhaga gol înainte de minutul 28:00

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate