Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester United – LASK. Golurile ne aduc profit

Ponturi pariuri Manchester United – LASK. Golurile ne aduc profit. În tur, gazdele au câștigat în deplasare fără drept de apel, scor 5-0. Ne așteptăm să fie înscrise multe goluri și de această dată.

Ponturi pariuri Manchester United – LASK. Golurile ne aduc profit

  • Manchester United a terminat cum nu se putea mai bine Premier League și și-a asigurat participarea în următorul sezon de Champions League. Acum se poate concentra și mai bine pe meciurile din Europa League, în special la sfertul de finală pe care urmează să îl joace. Pentru că nu se pune problema să nu ajungă acolo după rezultatul din tur cu LASK.

Ponturi pariuri Manchester United – LASK. Golurile ne aduc profit

  • De partea cealaltă, LASK a terminat abia pe locul patru play-off-ul din Austria și vine pe Old Trafford cu teama de a nu se repeta rușinea din manșa tur, când a pierdut cu 0-5.
  • Ne așteptăm, din nou, la un duel cu multe goluri și pariem peste 2,5.

Manchester United – LASK peste 2,5 goluri @ 1,55

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate