Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester United – Leicester (11 mai 2021). Cotă 2,33 pentru o dublă şansă la victorie

Ponturi pariuri Manchester United – Leicester (11 mai 2021). E un final ciudat şi amestecat în Premier League. Manchester United deschide etapa 36 cu un meci contra lui Leicester, de la 20:00, după care urmează restanţe din rundele 32, 19 şi 34. Protestul recent al fanilor a complicat şi mai tare programul „diavolilor”, care sunt nevoiţi să joace 4 meciuri în 8 zile. Cel de azi e al treilea.

Manchester United are nevoie de odihnă

Ponturi pariuri Manchester United – Leicester (11 mai 2021). După victoria cu 3-1 din runda precedentă în faţa lui Aston Villa, United şi-a asigurat locul de Liga Campionilor în sezonul viitor şi a scăpat de presiunea finalului de sezon în campionat. La titlu nu are cum să spere, deşi matematic ar fi posibil. Mai mult, dacă United pierde cu Leicester, Manchester City devine campioană fără să joace. Cea mai mare problemă a lui Solskjaer e oboseala jucătorilor. Pe 6 mai a jucat în Europa League la Roma, pe 9 mai a evoluat la Villa, iar acum cu Leicester. Va fi nevoit să odihnească mare parte din titulari.

Leicester, sub presiune pe final de sezon

Ponturi pariuri Manchester United – Leicester (11 mai 2021). Leicester poate repeta isprava din sezonul precedent, când a ratat top 4 pe final de campionat. Acum are 3 înfrângeri în ultimele 6 etape, şi-a irosit avansul pe care îl avea şi a căzut de pe 3 pe 4. Liverpool, cu o victorie în derby-ul restant cu Manchester United, se poate apropia la 3 puncte. „Vulpile” au nevoie de un rezultat bun pe Old Trafford şi pot profita de schimbările pe care Solskjaer va fi nevoit să le facă în primul 11. Anticipăm un meci cu multe reuşite. „PSF 2” are cota 2,33.

Ponturi pariuri Manchester United – Leicester (11 mai 2021).

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Manchester United – Leicester (11 mai 2021). Leicester poate rupe o serie neagră pe terenul lui United, serie ce durează din mileniul trecut. Ultimul succes al „vulpilor” pe Old Trafford a fost în 1998. De atunci, au mai fost două remize şi restul victorii ale gazdelor. E drept, Leicester a lipsit o bună perioadă din Premier League. Puteţi încerca şi:

  • 1,55 – cota pentru „X2”
  • 2,69 – cota pentru „peste 1,5 goluri oaspeţi”
  • 2,90 – cota pentru „2 solist”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii