Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester United – Manchester City, 12.12.2020. Profit pe goluri

Ponturi pariuri Manchester United – Manchester City, 12.12.2020. Profit pe goluri. Derby-ul etapei cu numărul 12 din Premier League, de pe Old Trafford, este programat la ora 19:30.

Ponturi pariuri Manchester United – Manchester City, 12.12.2020

  • Manchester United vine după ratarea calificării în primăvara Champions League și jucătorii nu au un moral foarte bun. În schimb, în campionat echipa lui Solskjaer se află pe locul șase. S-a impus în ultimele patru etape, în precedentele două dueluri marcând de fiecare dată câte trei goluri.

Manchester United – Manchester City, 12.12.2020

  • De cealaltă parte, Manchester City s-a calificat la pas în primăvara Ligii Campionilor și este favorită să câștige astăzi. În schimb, în Premier League nu s-a descurcat la fel de bine, echipa lui Guardiola are un punct mai puțin decât United și se află pe locul șapte.

Manchester United – Manchester City 3+ @ 1,65

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii