Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester United – Paris Saint Germain (2 decembrie 2020). Dublăm banii cu două goluri

Ponturi pariuri Manchester United – Paris Saint Germain (2 decembrie 2020). Capul de afiş al acestei seri de Champions League este confruntarea de pe Old Trafford dintre Manchester United şi PSG. Meciul începe de la 22:00 şi este extrem de important pentru ambele formaţii: englezii îşi pot asigura calificarea, iar francezii pot fi eliminaţi.

Manchester United, liderul grupei

Ponturi pariuri Manchester United – Paris Saint Germain (2 decembrie 2020). United conduce grupa H cu 9 puncte din patru meciuri. E la trei lungimi de PSG şi Leipzig, pe care le-a învins în tur, şi la 6 puncte de Istanbul Başakşehir, cu care a jucat deja de două ori, 1-2 în Turcia şi 4-1 în Anglia. O victorie astăzi ar însemna calificare automată pentru United, care nu ar putea fi depăşită de PSG şi Başakşehir.

PSG are nevoie de victorie

Ponturi pariuri Manchester United – Paris Saint Germain (2 decembrie 2020). PSG riscă să rateze ieşirea din grupe în cazul unui eşec. Deşi e la egalitate de puncte cu Leipzig şi are avantajul meciurilor directe (1-2 în Germania şi 1-0 în Franţa), PSG ar putea rămâne la 3 puncte în spatele nemţilor, cărora le-ar fi suficientă o remiză cu un Manchester deja calificat în ultima rundă. Neymar şi compania sunt obligaţi să joace la victorie, dar rămâne de văzut dacă vor reuşi să o şi obţină. „Peste 1,5 goluri PSG” are cota 1,87.

Ponturi pariuri Manchester United – Paris Saint Germain (2 decembrie 2020). Dublăm banii cu două goluri

Alte trei variante

Ponturi pariuri Manchester United – Paris Saint Germain (2 decembrie 2020). Precedenta dublă dintre cele două a avut loc în optimile ediţiei 2018-2019. În februarie 2019, PSG a reuşit o victorie cu 2-0 pe Old Trafford, dar a pierdut calificare în sferturi pe teren propriu, golul decisiv fiind marcat în minutul 90+4, din lovitură de pedeapsă. Şi acum ne aşteptăm la un meci cu goluri. Puteţi încerca şi:

  • 1,45 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,79 – cota pentru „PSG câştigă oricare dintre reprize”
  • 2,45 – cota pentru „2 solist”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii