Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester United -PSG Champions League 12.02.2019

Publicat

pe

Manchester United

Manchester United este într-o formă de invidiat, totul s-a schimbat de la venirea lui Ole Gunnar Solskjaer. Cavani Și Neymar sunt absențele de marcă la PSG.

De la venirea lui Solskjaer, Manchester United nu a pierdut vreun meci. Nordicul a reușit să readucă bucurie de a juca fotbal, dorința de a câștiga și mândria de a îmbrăca tricoul lui United. Jucători de calitate sunt, United nu duce lipsă de acest lucru, doar că totul s-a dat peste cap cu Mourinho la timonă.

Portughezul a reușit să-și pună tot vestiarul în cap, iar jucătorii au făcut ce au știut ei mai bine, l-au trădat pe antrenor și nu au dat randamentul așteptat de la ei.


Pariul nostru gratuit pentru United – PSG. GG & peste 2,5 @ 1,93


Ponturi pariuri Manchester United -PSG Champions League 12.02.2019

Pentru că, nu este posibil să ai rezultatele pe care le-a avut United cu Mourinho (în ultimele 14 jocuri cu Mourinho, United a avut 4 înfrângeri și 4 egaluri). Iar cu Solskjaer, echipa a reușit 10 victorii și un rezultat de egalitate, de aici deducem că jucătorii au făcut tot posibilul să scape de antrenorul lor, poate și acesta merita un asemenea tratament, nu avem de unde să știm. De partea cealaltă, parizienii au probleme foarte mari. Neymar și Cavani sunt accidentați și nu vor evolua în acestă seară, iar acest lucru o să conteze enorm.

Ponturi pariuri Manchester United – PSG Champions League 12.02.2019

Toată presiunea se mută pe Mbappe. Acest copil are o valoare certă, la cei 20 de ani ai săi, Mbappe trebuie să targă echipa după el, exact așa cum fac Messi și Ronaldo. Manchester United o să atace cu toate liniile, englezii având o șansă la retur, doar dacă vor câștiga la cel puțin două goluri astăzi. O să vedem cu siguranță multe goluri, cel puțin trei sau patru, este o șansă bună să vedem în ambele porți, ambele echipe având multă calitate individuală, dar și de grup.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii