Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester United – Southampton (13 iulie 2020). Dublăm banii cu o victorie la două goluri

Ponturi pariuri Manchester United – Southampton (13 iulie 2020). Etapa 35 din Premier League se încheie în această seară cu partida Manchester United – Southampton, de la 22:00. Gazdele sunt cea mai în formă echipă din campionat, iar o victorie e sinonimă cu un loc pe podium.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Manchester, cea mai în formă echipă

Ponturi pariuri Manchester United – Southampton (13 iulie 2020). „Diavolii” au un joc extrem de consistent de la reluarea competiţiei. În primul meci de la restart au remizat pe terenul lui Tottenham, dar au urmat apoi 4 victorii consecutive, la 3 goluri diferenţă. În acest moment, ocupă locul 5, dar 3 puncte îi urcă pe podium, pentru că Chelsea şi Leicester au pierdut în week-end.

Ings, golgheterul oaspeţilor, are 19 reuşite

Ponturi pariuri Manchester United – Southampton (13 iulie 2020). Southampton are, de asemenea, o vară productivă. 3 victorii, un egal şi o înfrângere nu este un bilanţ deloc rău pentru o formaţie de mijlocul clasamentului. Doar Manchester şi Burnley au adunat mai multe puncte în cele 5 etape post-pandemie. Danny Ings este una dintre revelaţiile sezonului cu 19 goluri marcate, din totalul de 43 ale echipei sale. Totuşi, United n-a primit gol în 3 din ultimele 4 jocuri. „Manchester United handicap -1” are cota 1,90.

Ponturi pariuri Manchester United – Southampton (13 iulie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Manchester United – Southampton (13 iulie 2020). Toate meciurile lui Manchester din iunie şi iulie au fost spectaculoase şi pline de goluri. Şi de partea cealaltă, la Southampton s-a înscris destul, mai puţin în victoria 1-0 cu Manchester City. Cel mai probabil şi astă-seară vom vedea goluri.

  • 1,58 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,82 este cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 1,86 este cota pentru „ambele marchează”

+ posts

Promotii