Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Ponturi pariuri Manchester United – Wolves (13.05.2023). Gazdele, imbatabile pe Old Trafford

Manchester United are 27 de meciuri la rând fără eșec pe Old Trafford
Manchester United

Manchester United și Wolves se înfruntă sâmbătă după-amiază, în etapa a 36-a din Premier League. După două înfrângeri consecutive, gazdele au emoții în privința păstrării poziției în Top 4. Oaspeții au un avans de zece puncte față de primele poziții care duc în Championship și nu-și fac griji în privința retrogradării. Confruntarea de pe Old Trafford este programată de la ora 17:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Manchester United, 27 de meciuri la rând fără eșec pe Old Trafford

În condițiile în care primele două poziții ale clasamentului sunt ocupate de Manchester City și Arsenal, ocuparea locului 3 e maximum ce mai poate obține Manchester United pe acest final de sezon. Echipa lui Erik ten Hag vine după două eșecuri consecutive, 0-1 la Brighton și Aston Villa, și ocupă locul 4, cu 63 de puncte. Cu un Liverpool în mare formă pe urmele sale, cu doar un punct peste „cormorani”, Manchester United își face griji în privința păstrării poziției din Top 4. Doar două victorii în ultimele șase meciuri oficiale nu reprezintă un bilanț încurajator pentru „Diavolii roșii”. Cu toate acestea, este de remarcat seria de invincibilitate pe teren propriu a celor de la Man United, care au 27 de meciuri la rând pe Olf Trafford fără eșec.

Wolves, fără griji pe final de sezon

De partea cealaltă, Wolves pare să-și fi asigurat prezența în Premier League și sezonul viitor. Echipa lui Julen Lopetegui este pe locul 13, cu 40 de puncte, la zece lungimi de primele poziții care duc în Championship. În ultimele cinci etape, Wolves a înregistrat trei victorii și două înfrângeri, dar ultima deplasare a fost de coșmar. „Lupii” au fost surclasați de Brighton, cu 6-0, pe 29 aprilie. Acum se deplasează pe Old Trafford, o adevărată fortăreață, unde nu le dăm oaspeților sorți de izbândă. Manchester United s-a impus în patru din ultimele cinci directe și e favorită și în această după-amiază. „1 și peste 1,5 goluri” are cotă 1.59.

Ponturi pariuri Manchester United - Wolves (13.05.2023)

Ponturi pariuri Manchester United – Wolves (13.05.2023)

Alte trei ponturi pariuri Manchester United – Wolves

  • 1.50 – este cota pentru „sub 3,5 goluri”
  • 1.98 – este cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2.09 – este cota pentru „2-3 goluri”

Agenții autorizate