Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Marseille- Monaco Ligue 1 13.01.2019

Publicat

pe

Marseille

Duelul dezamăgirilor din Ligue 1. Ambele formații sunt extrem de jos și periculos în clasament, iar acest meci are un caracter decisiv.

Chiar dacă Henry a declarat la conferința de presă că meciul cu Marseille nu este unul decisiv, pentru că mai sunt multe puncte puse în joc, noi știm că aceste declarații se fac pentru a lua presiunea de pe echipă. Dar numărul de puncte pe care Monaco le-a acumulat până acum, îl trădează pe noul antrenor al monegascilor.

Monaco este pe penultimul loc în Ligue 1, are doar 13 puncte acumulate, este la trei puncte de locul de baraj și la cinci puncte de primul loc ce se salvează.


Pariul nostru gratuit pentru Marseille- Monaco peste 2,5 @ 1.62


Ponturi pariuri Marseille- Monaco Ligue1  13.01.2019

Monaco a pierdut ultimele două etape disputate, problema mare fiind că nu a marcat vreun gol în aceste partide și a primit un total de cinci. În comparație cu rezultatele pe care le-a obținut acasă, Monaco se simte excelent în deplasare.

Oaspeții au acumulat zece puncte de pe teren străin, au un golaveraj echilibrat de 9-12, iar în ultimele zece deplasări de la Marseille, monegascii au marcat de fiecare dată.

Ponturi pariuri Marseille- Monaco Ligue 1  13.01.2019

Marseille a plecat cu alte gânduri la startul sezonului, acum este abia pe locul șapte în Ligue 1, are 27 de puncte, este la șapte puncte de locurile ce duc în Europa și până acum totalizează un număr de șase înfrângeri.

Marseille se simte excelent pe propriul teren, până acum a pierdut doar un singur meci, are un golaveraj de 17-6, dar nu a mai câștigat cu Monaco acasă, de patru jocuri consecutive.

Oaspeții au în continuare probleme mari de lot, în acest moment având peste zece jucători accidentați. De curând, Monaco s-a înțeles cu Fabregas și toată lumea are mari așteptări de la spaniolul de 31 de ani.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii