Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Medvedev – Tsitsipas. Rusul conduce în meciurile directe

Turneul masters de la Roma e aproape de final. Vom analiza duelul Medvedev – Tsitsipas, din cadrul celei de-a doua semifinale de pe tabloul masculin. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Medvedev – Tsitsipas.

Parcurs solid pentru rus în capitala Italiei

Daniil Medvedev a jucat foarte bine în competiția din Italia. Rusul a făcut un bun antrenament înainte de Roland Garros și are chiar șanse la titlu în capitala Italiei. În drumul spre semifinale, Medvedev a cedat un singur set.

Ruusuvuori, Zapata Miralles, Zverev și Hanfmann au fost adversarii pe care rusul i-a eliminat. Pentru un loc în finală, Medvedev se va duela cu Tsitsipas, poate cel mai solid jucător rămas în competiție.

Grecul vrea a doua finală consecutivă la Roma

Stefanos Tsitsipas a jucat foarte bine și la ediția din acest an din capitala Italiei. Anul trecut grecul disputa finala și ceda în fața lui Djokovic. Acum Stef e la un meci distanță de a doua finala la rând la mastersul de la Roma.

Stefanos nu a avut probleme în meciurile jucate, cel mai greu meci fiind cel contra lui Lorenzo Musetti, când grecul avut nevoie de două seturi cu prelungiri, un dublu 7-5. Meciul cu Medvedev va fi greu, dar Stef pleacă cu prima șansă.

Cotă de 1,68 la Medvedev – Tsitsipas

Se anunță un meci foarte disputat în semifinala a doua  de la Roma. Tsitsipas e jucătorul mai bun pe zgură, dar și Medvedev și-a îmbunătățit mult jocul pe suprafața roșie. Diferența se va face la detalii, dar noi vom miza pe forma bună a grecului și victoria acestuia.

Ponturi pariuri Medvedev - Tsitsipas

Ponturi pariuri Medvedev – Tsitsipas

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

 

Agenții autorizate