Urmareste-ne

ALTELE

Ponturi pariuri Mexic – El Salvador (31.03.2022). Mexicanii ne aduc banii

Mexicul mai are nevoie de doar un punct pentru a se califica la Cupa Mondială

Mexicul are o misiune ușoară în partida cu El Salvador, națională care nu mai are vreo șansă la calificarea la Cupa Mondială. Jocul începe la ora 04:00, ora României. Dacă nu ştii ce să joci, ai mai jos ponturi pariuri la Mexic – El Salvador din 31.03.2022.

Mexicul are nevoie de doar un punct

Mexicul a avut o campanie de calificare destul de bună, însă s-a văzut devansată de Canada, care și-a adjudecat primul loc al grupei. Totuși, mexicanii pot să se califice fără griji la turneul final. Dacă obțin cel puțin un punct în partida de diseară împotriva celor din El Salvador. Oaspeţii nu mai au vreo șansă la calificare.

El Salvador – campanie de calificări foarte slabă

Este cert că supremația pe continentul nord-american a fost preluată de state precum SUA, Canada sau Mexic, iar El Salvador nu prea a avut șanse în această campanie. Salvadorienii nu au putut obținte decât 10 puncte în 13 partide, mult prea puțin chiar și pentru o șansă la locul de baraj intercontinental.

Partida tur s-a încheiat în favoarea gazdelor din această seară, Mexicul câștigând cu 0-2, fără mari probleme. Acest scenariu este foarte probabil să se repete, deoarece mexicanii nu vor juca la egal. Vor dori să termine campania în mare stil, chiar în fața suporterilor. Vă propunem un pariu îndrăzneț, dar realizabil. Noi vom paria „Mexic peste 2,5 goluri”, pentru cota 1.86, una foarte avantajoasă.

Ponturi pariuri Mexic - El Salvador (31.03.2022)

Ponturi pariuri Mexic – El Salvador (31.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate