Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Mexic – SUA (25.03.2022). Americanii ne aduc banii

Aflate la egalitate de puncte în acest moment, naționalele Mexicului și SUA se vor duela în partida retur din cadrul grupei de calificare pe continentul nord-american. Jocul începe la ora 04:00, ora României. 

Mexicul caută revanșa

Mexicanii sunt într-o ușoară revenire de formă, după ce au pierdut 2 partide foarte importante anul trecut. Eșecurile cu SUA, scor 2-0, dar și cel cu Canada, scor 2-1, a adus naționala Mexicului de a avea pericolul la câțiva pași în urmă. Statul Panama se află pe 4, la numai 4 puncte de Mexic, iar orice pas greșit din partea mexicanilor poate fi fatal.

 

SUA poate fi mulțumită și cu un egal

Chiar dacă victoria ar fi mult mai bună, nici un egal nu ar suna foarte rău pentru americani, care au un golaveraj mai bun față de al naționalei Mexicului, iar egalul ar fi un avantaj enorm, deoarece americanii ar obține 4 puncte din partidele cu Mexic, ceea ce înseamnă foarte mult. La fel ca și Mexicul, SUA s-a împiedicat în fața Canadei, care pare să fie cea mai în formă națională de pe continent, dar și cea care pare să fie cu un picior la Cupa Mondială din Qatar.

Pronosticul nostru este „X2”, deoarece SUA, cât și Mexicul ar fi mulțumite cu un eventual rezultat de egalitate, locul lor la Campionatul Mondial fiind aproape asigurat.

Ponturi pariuri Mexic - SUA (25.03.2022)

Ponturi pariuri Mexic – SUA (25.03.2022)

Alte pronosticuri Mexic – SUA:

  • Peste 1,5 goluri @ 1.40
  • Peste 2,5 goluri @ 2.33
  • Pauză sau final 2 @ 2.55
  • 2 @ 3.80

 

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate