Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Middlesbrough – Chelsea (19.03.2022). „Albaștrii” ne aduc profitul

FA Cup aduce față în față cele mai titrate formații din Anglia. Middlesbrough și Chelsea urmează să se dueleze pentru un loc în semifinalele celei mai vechi competiții din lume. Jocul începe la ora 19:15, ora României. 

Reușește Middlesbrough să elimine a treia echipă de Premier League

Gazdele au elimnat în etapele precedente 2 echipe de Premier League, mai exact de top 6, Tottenham în faza optimilor, scor 1-0, Coburn marcând golul victoriei în minutul 107 al prelungilor, iar în șaisprezecimi au eliminat-o pe Manchester United, dar după executarea loviturilor de departajare. Borro nu stă rău nici în Championship. Echipa trage tare pentru un loc care o poate aduce în play-offul de promovare în Premier League, dar, pentru moment se află pe 7, la egalitate de puncte cu QPR, care are un golaveraj superior.

Chelsea joacă fără să fie influențată de problemele interne

Oaspeții de la Londra au evoluții foarte constante în această perioadă destul de tulbure din istoria clubului, cu problemele bine-cunoscute ale clubului londonez. Totuși, formația lui Tuchel s-a calificat în sferturile Champions League, acolo unde o va înfrunta pe Real Madrid, și se află pe 3 în Premier League, cu șanse mici la titlu.

Vom miza pe victoria oaspeților în timp regulamentar, care sunt mari favoriți, prin valoarea lotului, net superioară, forma foarte bună, cât și echipa numeroasă de care dispune antrenorul german, cu jucători de o valoare apropiată.

Ponturi pariuri Middlesbrough - Chelsea (19.03.2022)

Ponturi pariuri Middlesbrough – Chelsea (19.03.2022)

Alte pronosticuri Middlesbrough – Chelsea:

  • Peste 1,5 goluri @ 1.25
  • Peste 2,5 goluri @ 1.77
  • Sub 3,5 goluri @ 1.55
  • 2 @ 1.54

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate