Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Miercurea Ciuc – Dinamo Cupa României 01.11.2018

Dinamo București
Dinamo București

Umbra unui club mare din România, are parte de un meci infernal la Miercurea Ciuc. Dinamo, căci despre el vorbim din păcate.

Mircea Rednic a venit la Dinamo din postura de Moise, este singurul care mai poate separa jucătorii slabi de la Dinamo, de cei care chiar merită să joace pentru acest club. „Câinii” au ajuns pe un umilitor loc 12 dintr-un campionat cu 14 echipe, iar la orizont nu se întrevede vreo schimbare în bine.

Abia din iarnă, atunci când Rednic o să aibă posibilitatea de a-și aduce fotbaliști adevărați, se pot/se vor schimba lucrurile. Însă totul depinde de flerul antrenorului dinamovist.


Pariul nostru gratuit pentru Miercurea Ciuc – Dinamo peste 2,5 @ 1,60


Ponturi pariuri Miercurea Ciuc – Dinamo Cupa României 01.11.2018

O parte din lotul deplasat de Mircea Rednic la Miercure Ciuc: Vlad MUȚIU, Mihai EȘANU, Kino DELORGE, Giorgos KATSIKAS, Sergiu HANCA, Denis CIOBOTARIU, Vlad OLTEANU, Laurențiu CORBU, Daniel POPA, Diogo Salomao, Ionuț ȘERBAN, Ricardo GRIGORE, Mihai NEICUȚESCU,  Robert MOLDOVEANU.

Oare câți dintre suporterii câinilor îi cunosc pe acești băieți, dacă se întâlnesc cu ei pe stradă.

Ponturi pariuri Miercurea Ciuc – Dinamo, joi, 01 noiembrie 2018

Ciucanii vin din Liga a treia, până acum au trecut de două echipe extrem de bune din liga secundă: Aerostar Bacău și Energeticianul. Ultima victorie oficială a „câinilor” datează din turul precedent de Cupa Românieie, atunci câinii au trecut destul de lejer, de Dacia Unirea Brăila, una din ultimele clasate ale ligii secunde.

Cel mai bun lucru pentru Dinamo în acest moment, este să renunțe la acest parcurs în cupă, aceste meciuri îi pot încurca foarte mult. Dinamo trebuie să evadeze imediat, dar imediat din zona retrogradării, pentru a nu avea probleme mai grave.

Exemplul Rapidului din perioada Moraru fiind cel mai elocvent, Rapid s-a trezit pe ultimele locuri la finalul turului, iar când s-au făcut investiții masive în iarnă, degeaba au fost făcute. Rapidul a retrogradat în liga secundă. Un pariu pe goluri pare foarte indicat la acest meci.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate