Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Mikael Ymer – Taylor Fritz. Americanul are banii în buzunar

Un alt meci interesant de la Wimbledon, programat joi, 6 iulie e confruntarea Mikael Ymer – Taylor Fritz, din cadrul turului al doilea. Partida este ultima a zilei pe terenul cu numărul 18 și va începe după ora 18:30, ora României.

Suedezul a jucat bine în ultimele meciuri pe iarbă

Mikael Ymer s-a mișcat bine în ultimele partide de pe iarbă. Deși a început mai slab sezonul verde, suedezul a arătat un joc bun săptămâna trecută la Eastbourne. Dar și în primul tur pe iarba londoneză, 3-0 contra lui Alex Molcan.

Ymer are multe arme solide care se pliază bine pe iarbă. Misiunea din turul secund va fi mai grea, în fața unuia dintre favoriții de la All England Club. Dar Mikael își va juca șansa!

 

Americanul a muncit mult în primul tur

Taylor Fritz a fost la un nivel foarte modest în sezonul de iarbă. Deși e unul din jucătorii cu cel mai bun serviciu din circuit, americanul a jucat slab. Și în primul meci de la ediția din acest an de la Wimbledon.

Fritz a avut nevoie de 5 seturi pentru a se impune în fața lui Yannick Hanfmann, un jucător cu multe clase sub american. Meciul cu Ymer poate fi complicat, dar americanul vrea să arate cu totul alt joc.

Cotă de 1,45 la Mikael – Taylor Fritz

Americanul a avut mari emoții în primul tur, dar vrea să arate un alt joc. Adversarul pare la același nivel,  însă dacă Taylor va juca la nivelul său, poate avansa în turul următor fără probleme. Mizăm că Fritz nu va ceda mai mult de un set de această dată!

Ponturi pariuri Mikael Ymer - Taylor Fritz

Ponturi pariuri Mikael Ymer – Taylor Fritz

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate