Urmareste-ne

Ponturi Italia

Ponturi pariuri Milan – Atalanta (15.05.2022). Toți banii pe “diavoli”

Milan și Atalanta se înfruntă în etapa a 36-a din Serie A, într-o partidă în care “diavolii” țintesc victoria pentru a cuceri titlul după mai bine de un deceniu. De partea cealaltă, oaspeții încă mai speră la un loc de cupele europene și mizează pe un rezultat pozitiv pe San Siro. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe Milan

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Milan este lider în Serie A, cu două puncte în fața lui Inter, principala urmăritoare. Echipa lui Stefano Pioli intră în meci după trei victorii la rând (3-1 cu Verona, 1-0 cu Fiorentina, 2-1 cu Lazio). Gazdele nu concep să nu obțină un succes cu care să-și păstreze locul 1 înaintea ultimei etape. Milan s-a impus în ultimele dispute cu Atalanta (3-2, 2-0).

Atalanta, în afara cupelor europene

De partea cealaltă, Atalanta este într-o oarecare revenire de formă, în ultimele patru etape înregistrând două victorii și două remize. În prezent, echipa din Bergamo este pe locul 8 și se luptă cu Lazio, Fiorentina și Roma pentru cupele europene. Deși echipa lui Gian Piero Gasperini are nevoie maximă de victorie, anticipăm că Milan nu va rata șansa unui succes care să o apropie și mai mult de titlu. Milan câștigă” are cotă 1.80.

Alte trei variante

  • 1.81 – este cota pentru “sub 9.5 cornere în meci”
  • 2.08 – este cota pentru “Milan câștigă repriza a doua”
  • 2.11 – este cota pentru “2-3 goluri în meci”

Agenții autorizate