Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri MOL Vidi – PAOK Europa League 08.11.2018

Publicat

pe

Grup jucători PAOK

Totul sau nimic pentru PAOK. Echipa lui Răzvan Lucescu este la egalitate de puncte, cu adversarul întâlnit astăzi, doar victoria poate salva sezonul european.

Pentru PAOK totul s-a complicat după rezultatul din ultimul meci, înfrângerea de acasă cu MOL Vidi a încurcat și mai mult planurile tuturor. După tragerea la sorți, toată lumea a căzut de acord, că PAOK și Chelsea vor trece în faza următoare. Dar la ora acestui joc, PAOK este egală lui Vidi, dar și a celor de la Bate Borisov.

În cazul în care, Bate ne face vreo „surpriză” gen Steaua Roșie, iar PAOK pierde în Ungaria, totul se cam apropie de final pentru Răzvan și compania.


Pariul nostru gratuit pentru MOL Vidi – Paok 2 PsF @ 1,92


Ponturi pariuri MOL Vidi – PAOK Europa League 08.11.2018

Noi credem că, meciul tur a fost un accident nefericit, PAOK venea după o serie foarte bună și probabil, jucătorii antrenați de Lucescu junior au desconsiderat adversarul. PAOK și MOL Vidi ocupă locurile doi și trei în această grupă, cele două combatante sunt la egalitate de puncte, dar sunt despărțite de golaveraj: PAOK 4-4 și Vidi 2-3.

Ungurii sunt pe un trend ascendent, nu au mai pierdut de trei partide, în campionat și de cinci meciuri în toate competițiile, sunt pe locul trei în prima ligă din Ungaria, dar pe propriul teren au o singură victorie în ultimele șase partide disputate.

Ponturi pariuri Vidi – Paok, joi, 08 noiembrie 2018

Ungurii nu se simt foarte bine pe propriul teren, poate și pentru faptul că stadionul unde își dispută meciurile, nu este casa lor. PAOK s-a gripa puțin după meciul cu Vidi, oaspeții au o victorie și un egal, însă are o serie de șapte partide în deplasare cu gol marcat.

Grecii au echipa mult mai experimentată și mult mai tehnică, MOL Vidi compensând prin dăruire foarte multă. Pontul nostru pentru acest meci este unul bazat pe goluri, Vidi a primit în ultimele patru jocuri de acasă opt goluri, iar PAOK trebuie să marcheze.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii