Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Moldova – Albania (17.11.2023). Oaspeții sunt favoriți

Albania ocupă primul loc în Grupa E
Albania ocupă primul loc în Grupa E

Moldova și Albania se înfruntă vineri, 17 noiembrie, în preliminariile Euro 2024. Cu două meciuri rămase de jucat, moldovenii încă speră la calificarea la turneul final de anul viitor. Albanezii sunt pe primul loc în Grupa E, dar încă nu sunt siguri de prezența la Euro 2024. Confruntarea de la Chișinău este programată de la ora 19:00.

Moldova încă speră la calificare

Clasamentul Grupei E este foarte strâns la vârf și nu avem încă un deznodământ. Pe locul 4, cu nouă puncte, Moldova este încă în cărțile calificării. Dacă moldovenii înving deseară, iar Polonia (locul 3, cu 10 puncte) și Cehia (locul 2, cu 11 puncte) încheie la egalitate la Varșovia, ar însemna că echipa lui Serghei Clescenco ar avea nevoie doar de un egal în Cehia, la ultimul meci din grupă, pentru a obține biletele pentru turneul final. În această situație, Cehia și Moldova ar fi la egalitate de puncte, 13, dar rezultatele din meciurile directe vor înclina balanța în favoarea modovenilor. În iunie, selecționata Moldovei a produs una dintre marile surprize ale acestor preliminarii, învingând Polonia lui Lewandowski cu 3-2, la Chișinău, după ce oaspeții conduceau cu 2-0 în minutul 34. Două victorii, trei remize și o înfrângere reprezintă bilanțul Moldovei în Grupa E.

Albania, șanse mari să ajungă la Euro 2024

De partea cealaltă, Albania conduce în clasament, cu 13 puncte, și se va simți extrem de încrezătoare pe finalul campaniei de calificare. Albanezii vin după victorii împotriva celor mai puternice echipe din grupă, 2-0 cu Polonia și 3-0 cu Cehia. Albania este singura echipă care a dat dovadă de consistență în joc, deoarece a luat 13 puncte din 15 posibile de când a pierdut în Polonia în startul preliminariilor Euro 2024. Acea înfrângere de la Varșovia s-a înscris într-o serie de 12 meciuri în care naționala Albaniei nu a înregistrat decât o victorie. Dar, de atunci, din 27 martie, Albania este neînvinsă, bifând patru victorii și o remiză. După victoriile din grupă, contra Poloniei și Cehiei, echipa lui Sylvinho a învins Bulgaria cu 2-0 într-un amical. Cu două meciuri rămase de disputat din actualele preliminarii, cu Moldova și Insulele Feroe, albanezii își pot asigura încă din această seară prezența la turneul final. „2 solist” are cotă 1.93.

Ponturi pariuri Moldova - Albania (17.11.2023)

Ponturi pariuri Moldova – Albania (17.11.2023)

Alte trei ponturi pariuri Moldova – Albania

  • 1.52 – este cota pentru „peste 1,5 goluri”
  • 1.60 – este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1.65 – este cota pentru „Albania deschide scorul”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate