Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Monchehgladbach – Manchester City (24 februarie 2021). Cotă 2,18 pentru un succes cu puţine reuşite

Ponturi pariuri Monchehgladbach – Manchester City (24 februarie 2021). Ultima seara de optimile Ligii Campionilor propune un meci interesant între Monchengladbach şi Manchester City. Partida se desfăşoară la Budapeste, pe Puskas Arena, de la 22:00, pentru că Germania a impus, asemeni altor state, restricţii dure de călătorie dinspre Marea Britanie, din cauza noii tulpini a coronavirusului. Meciul ar trebui să fie unul dezechilibrat, diferenţele de valoare şi de formă fiind net în favoarea englezilor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Gladbach, slabă şi în Bundesliga

Ponturi pariuri Monchehgladbach – Manchester City (24 februarie 2021). Nemţii sunt doar pe locul 8 în Bundesliga, şi au o singură victorie în ultimele 5 jocuri, un 2-1 la Stuttgart, în Cupă. În campionat, nu au câştigat de patru etape, cu două remize şi două înfrângeri, şi se află la 9 puncte de locul 4, care îi poate duce în Liga Campionilor şi în sezonul viitor.

City, parcurs perfect

Ponturi pariuri Monchehgladbach – Manchester City (24 februarie 2021). Trupa lui Guardiola este cea mai în formă echipă din Europa. Are victorii pe linie, în toate competiţiile, în ultimele 18 partide, iar în Liga Campionilor nu a pierdut în faza grupelor. Practic, în acest moment, Manchester City este formaţia perfectă. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,18.

Ponturi pariuri Monchehgladbach – Manchester City (24 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Monchehgladbach – Manchester City (24 februarie 2021). Gladbach a ajuns cu destul noroc în optimile Ligii. Într-o grupă cu Real Madrid, Inter şi Şahtior, avea nevoie de un rezultat bun la Madrid în ultima rundă. A pierdut însă, dar în Italia s-a terminat egal, singurul rezultat care îi ajuta pe nemţi şi îi dezavantaja pe Inter şi Şahtior. De partea cealaltă, City nu a avut nevoie să forţeze într-o grupă cu Porto, Olympiakos şi Marseille, pe care a câştigat-o cu 16 din 18 puncte posibile şi un singur gol primit. Puteţi încerca şi:

  • 1,63 – cota pentru „sub 3,5 goluri”
  • 1,82 – cota pentru „City handicap -1”
  • 1,87 – cota pentru „nu marchează ambele”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare