Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Monchengladbach – Dortmund, 22 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,02

Ponturi pariuri Monchengladbach – Dortmund, 22 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,02! Partida ce deschide runda a 18-a din Bundesliga este programat să se joace de la ora 21:30.

Ponturi pariuri Monchengladbach – Dortmund, 22 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,02

  • Monchengladbach se află pe locul șapte în Bungesliga și are 28 de puncte, atâtea câte are și Union Berlin, echipă aflată pe ultimul loc de cupă europeană. Gladbach se află într-o formă foarte bună, vine după trei victorii și un egal, și are șansa ei în duelul contra lui Dortmund. Cu toate că nu e favorită, întâlnește o adversară care trece prin momente destul de complicate.

Ponturi pariuri Monchengladbach – Dortmund, 22 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,02

  • Dortmund a obținut un singur punct în ultimele două etape după egalul cu Mainz și înfrângerea cu Leverkusen. Chiar și așa, oaspeții încă se află pe ultimul loc de Champions League, la egalitate însă cu cei de la Wolfsburg și la doar un punct peste Union Berlin. Este de așteptat ca Dortmund să încerce să câștige toate cele trei puncte pentru a se menține peste principalele urmăritoare.

Monchengladbach – Dortmund goluri mai multe în repriza a doua @ 2,02

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii