Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Monfils – Baez. Mizăm pe spectacol!

Ziua trei de la Roland Garros încheie runda inaugurală a competiției de la Paris. Duelul Monfils – Baez se anunță extrem de interesant. Partida este programată marți, ultima a zilei pe Philippe Chatrier și va începe după ora 21:30.

Francezul luptă să revină la nivelul dorit

Gael Monfils se confruntă și el cu problema pe care mulți jucători de top au avut-o: revenirea la forma de odinioară după o accidentare delicată. Favoritul gazdelor de la Paris a jucat modest în această primăvară, iar debutul la ediția din acest an de la Roland Garros se anunță greu.

Asta pentru că adversarul e unul bun pe zgură și care în ultimul sezon și-a pus amprenta în partidele pe suprafața roșie. Dar francezul speră fanii să-l conducă spre  o evoluție mai bună!

Micuțul argentinian e favorit

Sebastian Baez e unul din jucătorii buni pe zgură. Chiar dacă argentinianul nu e în acest moment în cea mai bună formă, Seba a arătat și în acest sezon că zgura e suprafața favorită.

Baez vine după sferturi la un alt turneu francez, ATP Lyon și abordează cu încredere partida contra favoritului gazdelor. Nu va fi un meci ușor pentru sud-american, dar la ora actuală sportivul argentinian e mai valoros.

Cotă de 1,47 la Monfils – Baez

Se anunță un meci interesant în ultima confruntare a zilei pe Chatrier. Francezul speră să joace cât mai bine și să emită, cât de cât, pretenții la victorie. Baez e mai bun la ora actuală, dar va avea de luptat pentru victorie. Condiții în care vom miza pe un meci întins pe cel puțin patru seturi!

Ponturi pariuri Monfils - Baez

Ponturi pariuri Monfils – Baez

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

 

Agenții autorizate