Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Muntenegru – Anglia Preliminarii EURO 2020 25.03.2019

anglia
anglia

Chiar dacă a făcut show în prima etapă, Anglia are parte de un meci dificil astăzi și nu știm exact cât sunt de concentrați și conștienți jucătorii Albionului.



Ponturi pariuri Muntenegru – Anglia Preliminarii EURO 2020 25.03.2019

Muntenegru – Anglia. Peste 1,5 Anglia @ 1,62

Muntenegru trebuie să spună „mulțumesc” Angliei, însă doar după ce reușește să scoată cel puțin un punct cu „băieții din Regat”. Anglia a pulverizat Cehia în prima etapă și astfel a reușit să ajute Muntenegru. Cehia ocupă ultimul loc în grupă, nu doar pentru faptul că a pierdut cu Anglia, ci pentru golurile primite cu Anglia, scorul final fiind de 5-0 pentru britanici.

Pronosticuri fotbal Muntenegru Anglia Preliminarii EURO 2020 25 martie 2019

Muntenegru a remizat destul de surprinzător în Bulgaria, scor 1-1, însă dacă de uităm pe performanțele din ultimii ani ale echipei naționale a Bulgariei și la performanțele reușite de Ludogoreț, atunci nu trebuie să ne mire că fotbalul din Bulgaria nu a bătut pasul pe loc, cum se întâmplă pe la noi. Bulgaria a terminat pe locul 2 grupa de Liga Națiunilor, cu un total de 11 puncte, Cipru , Norvegia și Slovenia fiindu-i adversare. Muntenegru a făcut parte din grupa noastră de Liga Națiunilor și s-a descurcat onorabil, dacă ne aducem aminte, Muntenegru trebuia să câștige la Ploiești în prima etapă, însă ghinionul a făcut ca Muntenegru să plece doar cu un punct.

Muntenegru s-a mai întâlnit de două ori cu Anglia, în ultimii zece ani și de fiecare dată scorul a fost egal, iar în ambele partide s-a marcat de fiecare dată. Față de 2011 și 2013, când se disputau acele dueluri, Anglia a evoluat foarte mult. Dovadă a acestui lucru este și prestația naționalei Albionului la Cupa Mondială din Rusia și scorul cu Cehia (o echipă ce nu este atât de slabă), din prima etapă a acestor preliminarii.

Bilete câștigătoare