Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi Pariuri Muntenegru – Cehia: cota 3.40 pentru un meci echilibrat

Ponturi pariuri Muntenegru - Cehia

Ponturi Pariuri Muntenegru – Cehia. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei, între două naţionale care speră să prindă un loc la EURO 2020. Rezultatele trebuie să apară imediat, mai ales că Anglia pare de neoprit, iar Kosovo vrea să demonstreze că nu mai există echipe mici şi că se poate bate până la final pentru un loc la Europeanul de anul viitor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Muntenegru – Cehia

După patru runde disputate din aceste preliminarii, Muntenegru nu a reuşit să obţină nici măcar o victorie, chiar dacă a avut parte de meciuri accesibile. A făcut egal cu Bulgaria şi cu Kosovo, iar apoi a fost învinsă la scor atât de Anglia, 1-5, cât şi Cehia, 0-3. Acum, dacă nu reuşeşte să obţină trei puncte în acest duel, calificarea la EURO 2020 este deja o amintire, aşa că ne aşteptăm să vedem o echipă foarte motivată pe teren. De partea cealaltă, Cehia se luptă cu Kosovo pentru locul doi, având în acest moment şase puncte din patru meciuri. Spre surprinderea tuturor, cehii au fost învinşi în ultima partidă de micuţa naţională, scor 1-2.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru Muntenegru – Cehia

Când s-au întâlnit în iunie, Cehia şi Muntenegru au oferit un meci foarte frumos, care s-a terminat cu 3-0 în favoarea gazdelor. Atunci, cehii au condus cu 1-0 la pauză, pentru ca până la finalul partidei să mai înscrie de două ori. Acum, ne aşteptăm la un duel mult mai echilibrat, în special că deja meciurile au devenit decisive pentru calificare, dar şi pentru cu Muntenegru nu îşi mai permite niciun pas greşit în aceste preliminarii de EURO.

  • 2.06 este cota pentru X la pauză
  • 1.30 este cota pentru sub 3,5 goluri
  • 1.90 este cota pentru nu marcheză ambele echipe
  • 1.23 este cota pentru ca gazdele să marcheze în meci
  • 1.95 este cota pentru număr impar de goluri în meci

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii