Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri NAC Breda – Emmen (31.05.2023). Bătălia pentru Eredivisie

NAC Breda - Emmen
Ponturi pariuri NAC Breda - Emmen (31.05.2023). Bătălia pentru Eredivisie

NAC Breda – Emmen, miercuri, 31.05.2023, de la 19:45, este duelul care decide cine speră la Eredivisie şi cine ajunge în liga secundă. Gazdele vor înapoi în elită, oaspeţii nu-şi doresc să retrogradeze. Cine se impune?

NAC Breda, fără portarul titular

NAC Breda a terminat liga secundă pe locul 6, poziţie ce i-a permis să spere la promovare. A urmat un prim baraj cu Maastricht, în dublă manşă. Breda a câştigat ambele meciuri, 1-0 acasă şi 4-1 în deplasare, iar acum îşi continuă visul la un loc în Eredivisie. Învingătoarea acestei duble va întâlni câştigătoarea dintre Venlo şi Almere, pentru finala de promovare. Gazdele, însă, şi-au pierdut portarul, după ce Kortsmit a laut roşu pe finalul returului cu Maastricht.

Luna mai e Burning Hot cu 259 rotiri gratuite. Profită şi tu!

Emmen, defensivă slabă

De partea cealaltă, Emmen a terminat prima ligă pe locul 16, confirmat încă dinaintea ultimei runde. Finalul de campionat a fost unul foarte greu pentru oaspeţii din această seară, care au avut de înfruntat 4 echipe din top 7. În urma acestor dueluri, Emmen nu a luat niciun punct şi acum trebuie să lupte pentru menţinerea în Eredivisie. 0-3 cu Twente, 1-5 la AZ Alkmaar, 1-3 cu Feyenoord şi 2-3 la Urecht denotă o defensivă slabă, care va avea mult de furcă la Breda. Atacul trebuie să salveze meciul. Pariem pe GG, la cotă 1,66.

Ponturi pariuri NAC Breda - Emmen (31.05.2023). Bătălia pentru Eredivisie

Ponturi pariuri NAC Breda – Emmen (31.05.2023). Bătălia pentru Eredivisie

Pariază pe NAC Breda – Emmen la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate