Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Napoli – AC Milan, 12 iulie 2020. Facem profit cu un pont „safe”

Ponturi pariuri Napoli – AC Milan, 12 iulie 2020. Facem profit cu un pont „safe”. Partida dintre cele două echipe se joacă de la 22:45, ora României, şi se anunţă una foarte echilibrată.

Ponturi pariuri Napoli – AC Milan, 12 iulie 2020

  • Napoli şi AC Milan se află în lupta pentru ultimele două locuri de Europa League, iar aceasta se duce în 3. AS Roma este cealaltă echipă care are şanse să termine campionatul pe un astfel de loc.
  • Gazdele ocupă locul şase şi are 51 de puncte după cele 31 de etape jucate. Avansul faţă de adversara pe care o întâlneşte în aceasta seară este de doar două puncte şi nu au altă variantă decât victorie.

Facem profit cu un pont „safe”

  • Din acest motiv, ne așteptăm ca londonezii să se impună fără nicio problemă.
  • De partea cealaltă, oaspeţii speră şi ei la o victorie, una care să îi ajute să treacă peste adversarii de astăzi şi care să îi apropie la doar două puncte de cei de la AS Roma.
  • Ne aşteptăm la un duel echilibrat în care ambele echipe să marcheze.

Napoli – AC Milan ambele marchează @ 1.58

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii