Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Napoli – AS Roma (29 noiembrie 2020). Cotă 2,52 pentru GG4+

Ponturi pariuri Napoli – AS Roma (29 noiembrie 2020). Cel mai important meci al etape cu numărul 9 din Serie A, măcar prin prisma poziţiilor în clasament, este cel dintre Napoli şi AS Roma. După 8 runde, 3 puncte şi 2 locuri în campionat le despart pe cele două, oaspeţii fiind superiori. Pe teren propriu însă, Napoli este favorită, iar o eventuală victorie i-ar fi dedicată lui Diega Maradona.

Napoli, două înfrângeri acasă

Ponturi pariuri Napoli – AS Roma (29 noiembrie 2020). Napoli nu are niciun egal în acest start de sezon, doar 8 victorii şi 4 înfrângeri în toate competiţiile. Succesele au fost 3 în Europa League şi 5 în Serie A, iar înfrângerile, una în Europa League, trei în campionat: un 0-3 cu Juventus la „masa verde” şi ultimele două partide jucate pe teren propriu.

Roma, fără înfrângere pe teren în noul sezon

Ponturi pariuri Napoli – AS Roma (29 noiembrie 2020). Roma n-a pierdut în acest sezon, indiferent de competiţie. Cel puţin nu pe teren. Are un 0-3 la „masa verde” cu Verona. În iarbă, în Serie A, a cedat ultima dată pe 5 iulie, 1-2 chiar cu Napoli, chiar pe acest stadion. Şi atunci, şi acum a fost vorba despre un meci echilibrat. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 2,52.

Ponturi pariuri Napoli – AS Roma (29 noiembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Napoli – AS Roma (29 noiembrie 2020). Pe stadionul San Paolo din Napoli, viitorul „Diego Armando Maradona”, s-a marcat de fiecare dată în ambele porţi în ultimele 4 partide directe, Roma înregistrând două victorii, după care au urmat o remiză şi o victorie a gazdelor. Totuşi, ultimele două meciuri de pe teren propriu în Serie A pentru Napoli au însemnat înfrângeri, 0-2 cu Sassuolo şi 1-3 cu AC Milan. Puteţi încerca şi:

  • 1,73 – cota pentru „X2”
  • 2,27 – cota pentru „peste 1,5 goluri oaspeţi”
  • 2,45 – cota pentru „X2 şi ambele marchează”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii