Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Napoli – Atalanta (3 februarie 2021). Cotă 1,87 pentru un meci spectaculos

Ponturi pariuri Napoli – Atalanta (3 februarie 2021). Cupa Italiei a ajuns în faza semifinalelor: Napoli – Atalanta şi Inter – Juventus. Dacă Napoli şi Juventus obţin calificarea, în 2021 vom avea reeditarea finalei din sezonul precedent, când Napoli a obţinut trofeul la lovituri de departajare, după 0-0 în timpul regulamentar, în faţa lui Juventus. Torinezii au câştigat manşa tur cu Inter (2-1 pe Giuseppe Meazza) şi au făcut primul pas. Napoli – Atalanta se joacă în această seară, de la 21:45.

Napoli, deţinătoarea trofeului

Ponturi pariuri Napoli – Atalanta (3 februarie 2021). Napoli a avut un traseu simplu până în această fază: 3-2 cu Empoli şi 4-2 cu Spezia, fără să fi fost condusă vreo secundă. Ba chiar, cu Spezia, a avut 4-0 la pauză. Nici în campionat nu o duce rău Napoli. E pe locul 5, la 3 puncte de locul 3 şi cu un meci mai puţin jucat. În sezonul precedent, Napoli a ridicat trofeul, performanţă care i-a permis să joace în cupele europene.

Atalanta, medie impresionantă de goluri

Ponturi pariuri Napoli – Atalanta (3 februarie 2021). În Serie A, Atalanta are un singur punct mai puţin decât adversara de astăzi şi ocupă poziţia a şaptea. În Coppa, a trecut de Cagliari (3-1) şi Lazio (3-2), ambele meciuri pe teren propriu. Atalanta rămâne şi în acest sezon o echipă spectaculoasă. Meciurile ei de campionat au o medie de 3,6 goluri, în timp ce pentru Napoli media e de 3,3. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,87.

Ponturi pariuri Napoli – Atalanta (3 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Napoli – Atalanta (3 februarie 2021). În duelurile directe, de obicei, marchează ambele echipe. Aşa s-a întâmplat în 4 din precedentele 5 şi în 6 din ultimele 8. Cel mai recent duel de Cupă a fost câştigat de Atalanta cu 2-1, dar Napoli conduce 4-3 la victorii, plus o remiză, în cele 8 jocuri amintite. Puteţi încerca şi:

  • 1,55 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,70 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,62 – cota pentru „peste 3,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare