Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Napoli – Juventus (13 februarie 2021). Victoria care dublează banii

Ponturi pariuri Napoli – Juventus (13 februarie 2021). Etapa cu numărul 22 le aduce faţă în faţă pe Napoli şi Juventus, două echipe care se înfruntă în premieră în acest sezon de Serie A, deşi turul s-a terminat de câteva etape. Favoriţi sunt oaspeţii, care au de partea lor forma, valoarea şi numărul mai mic de absenţi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Toate merg rău la Napoli

Ponturi pariuri Napoli – Juventus (13 februarie 2021). Napoli nu e în cea mai bună situaţie. Tocmai a fost eliminată de Atalanta din Cupa Italiei şi a ratat şansa de a-şi apăra trofeul, a pierdut şi două din ultimele 3 etape şi se clasează abia pe 6, iar infirmeria este plină cu nume importante: Mertens, Koulibaly, Manolas, Hysaj, Ghoulam sau Demme. Gattuso nu se simte prea bine pe bancă şi joacă având sabia deasupra capului.

Juventus, în creştere de formă

Ponturi pariuri Napoli – Juventus (13 februarie 2021). Torinezii, în schimb, sunt la polul opus. S-au calificat în finala Cupei, în dauna lui Inter, au legat 3 victorii, toate cu 2-0, şi nu au probleme majore de lot, un lot oricum superior adversarei. Cu o restanţă (chiar meciul tur cu Napoli), Juventus e la 7 puncte de liderul AC Milan şi la 5 de Inter, pe locul al treilea. Trupa lui Pirlo joacă din ce în ce mai închegat şi ne aşteptăm la un succes lângă Vezuviu. „2 solist” are cota 2,05.

Ponturi pariuri Napoli – Juventus (13 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Napoli – Juventus (13 februarie 2021). Ultimele două directe s-au jucat cu trofeul pe masă. Napoli a luat Cupa de anul trecut la lovituri de departajare după 0-0 în 90 de minute, iar Juventus a cucerit Supercupa la sfârşitul lui ianuarie 2021. În campionat, însă, precedentele 4 confruntări au fost disputate. Toate s-au terminat cu minimum 3 goluri pe tabelă şi unul în fiecare poartă. Juve a câştigat de fiecare dată acasă, plus un succes în deplasare, în timp ce Napoli s-a impus o singură dată, acasă, dar în cel mai recent meci. Puteţi încerca şi:

  • 1,97 – cota pentru „peste 1,5 goluri Juventus”
  • 2,12 – cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”
  • 2,40 – cota pentru „2 şi peste 1,5 goluri”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare