Urmareste-ne

SERIE A

Ponturi pariuri Napoli – Milan (06.03.2022). Duel pentru primul loc în Serie A

Napoli și Milan se întâlnesc duminică, de la ora 21:45, în epilogul etapei a 28-a din Serie A. Cele două echipe luptă să o depășească pe Inter și să treacă în fruntea ierarhiei.

Napoli versus Milan, lupta pentru supremație

Napoli a revenit în fruntea ierarhiei din Serie A, dar a fost depășită în acest weekend de Inter, care a învins-o clar pe Salernitana, cu 5-0. Napoli a coborât pe poziția secundă, fiind la egalitate de puncte cu Milan, 57. Cele două sunt la doar un punct în spatele liderului Inter. Astfel că duelul de pe stadionul „Diego Armando Maradona” are o miză importantă: una dintre cele două echipe o poate depăși pe Inter.

Napoli, cea mai bună din Serie A în 2022

După ce a încheiat anul 2021 cu înfrângere pe teren propriu, 0-1 cu Spezia, Napoli este neînvinsă în acest an. Echipa lui Luciano Spaletti a adunat 18 puncte în 2022, în urma a cinci victorii și trei remize, fiind cea mai bună din Serie A din acest punct de vedere.

Milan are patru victorii în 2022, bilanțul fiind completat de trei remize și o înfrângere suprinzătoare pe teren propriu, 1-2 cu aceeași năbădăioasă Spezia, care a îngenuncheat-o și pe Napoli. Milan s-a impus în Derby della Mandonnina, 2-1 cu Inter, e neînvinsă în ultimele șapte meciuri în toate competițiile, dar ultimele trei meciuri oficiale au fost remize.

În ultimele 6 directe, gazdele nu au câștigat

Milan se simte mult mai bine în deplasare. Mai mult de jumătate din punctele acumulate în acest sezon au fost aduse de afară (30 față de 27). De partea cealaltă, Napoli a obținut 26 de puncte pe teren propriu și 31 din deplasare. În ultimele șase directe din campionat, niciodată nu s-a impus echipa gazdă. După trei remize consecutive au urmat trei meciuri în care una dintre echipe s-a impus, de fiecare dată pe terenul adversarei. Milan a câștigat la Napoli cu 3-1, în noiembrie 2020. Ultimele două directe, disputate anul trecut, au adus victorii pentru Napoli, cu 1-0, ambele pe San Siro: pe 14 martie și 19 decembrie (în turul actualei ediții de campionat). Pentru a-și atinge obiectivul, cele două echipe sunt obligate să iasă la joc și să înscrie. „Ambele marchează” are cotă 1,80.

Ponturi Napoli – Milan 6 martie

Alte trei pronosticuri

  • 2,00 – cotă pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,85 – cotă pentru „PSF 1”
  • 1,62 – cotă pentru „Napoli câștigă cel puțin o repriză”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate