Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Napolitano – Molcan. Slovacul e mult mai valoros

Turneul de la ATP Roma continuă cu partea a doua a meciurilor din primul tur. Vom analiza confruntarea dintre Napolitano – Molcan. Confruntarea e programată ultima a zilei pe Grand Stand și va începe după ora 20:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Napolitano – Molcan, în cele de mai jos.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Italianul vine după victoriile din calificări

Stefano Napolitano a reușit să acceadă pe tabloul principal de la Roma după ce a trecut de meciurile din fazele preliminarii ale mastersului din capitala Italiei. Clasat pe locul 555 ATP, Napolitano a cedat doar un set în cele două meciuri jucate.

Mult mai grea se anunță partida din turul inaugural de pe tabloul principal. Dar cu fanii în spate, Stefano speră la o evoluție la fel de bună ca precedentele.

Molcan nu traversează cea mai bună perioadă

Alex Molcan e un sportiv din Slovacia, mult mai bine cotat, locul 59 ATP. Iar slovacul se simte bine pe suprafața roșie, acolo unde anul trecut a obținut rezultate foarte bune.

Cel mai bun parcurs al său a fost recent, la Banja Luka, în Bosnia, acolo unde făcea sferturi de finală. La precedentul masters, de la Madrid, Molcan era eliminat în turul secund. Aici, în runda întâi, misiunea se anunță ușoară, dar slovacul are nevoie de un joc bun pentru a nu avea emoții.

Cotă de 1,51 la Napolitano – Molcan

Diferență mare între cei doi jucători, iar acest lucru se va simți și pe terenul de joc. Chiar dacă italianul vine cu entuziasm, după cele două victorii din calificări, adversarul din primul tur de pe tabloul principal e la un alt nivel. Molcan e capabil să se lupte de la egal la egal cu jucători de top, astfel că vom miza pe victoria slovacului în minimum de seturi.

Ponturi pariuri Napolitano - Molcan

Ponturi pariuri Napolitano – Molcan

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate