Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Newcastle – Liverpool, 30 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77

Ponturi pariuri Newcastle – Liverpool, 30 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77. Echipa lui Jurgen Klopp este obligată să câștige în această seară după ce în runda precedentă n-a reușit să se impună cu una dintre favoritele la retrogradare.

Ponturi pariuri Newcastle – Liverpool, 30 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77

Newcastle se află în prezent pe locul 15 în Premier League și are șapte puncte până la zona roșie a retrogradării. După 14 etape disputate, coțofenele au 18 puncte acumulate din cinci victorii și trei egaluri, pierzând alte șase meciuri. Gazdele vin după două înfrângeri la rând și pare greu de crezut că vor obține un rezultat pozitiv în această seară.

Ponturi pariuri Newcastle – Liverpool, 30 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77

Liverpool se află și în acest sezon pe primul loc în Premier League și este mare favorită să obțină un nou titlu. După 15 meciuri disputate, cormoranii au 32 de puncte, fiind la două distanță de United, aflată pe poziția secundă. Mă aștept că după insuccesul din etapa precedentă echipa lui Jurgen Klopp să arate total diferit și să câștige azi cele trei puncte.

Newcastle – Liverpool 2 și peste 2,5 goluri @ 1,77

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare