Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Newcastle – Manchester City, 28 iunie 2020. „Cetăţenii” ne aduc profit

Ponturi pariuri Newcastle – Manchester City, 28 iunie 2020. „Cetăţenii” ne aduc profit. Partida din FA Cup se anunţă una destul de uşoară pentru oaspeţi, având în vedere diferenţa mare de valoare.

Ponturi pariuri Newcastle – Manchester City, 28 iunie 2020

  • Newcastle nu are emoţii în privinţa retrogradării şi vine după două rezultate foarte bune de când s-a reluat Premier League. A învins la scor de neprezentare pe Sheffield, 3-0, şi a remizat 1-1 cu Aston Villa, pe teren propriu.

„Cetăţenii” ne aduc profit

  • De partea cealaltă, City a pierdut oficial campionatul după înfrângerea cu Chelsea şi cu siguranţă baieţii lui Pep Guardiola îşi doresc să nu piardă şi FA Cup. Au un meci destul de facil şi noi credem că se vor impune fără probleme.

Newcastle – Manchester City 2/2 @ 1,57

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate