Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Nimes – PSG, 16 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,93

Ponturi pariuri Nimes – PSG, 16 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,93. Duelul se anunţă spectaculos pentru că Thomas Tuchel se poate baza pe o mare parte din vedetele echipei sale, echipa pariziană este aşadar mare favorită.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Nimes – PSG, 16 octombrie 2020

  • Nimes a revenit în ultimele trei partide la forma pe care a arătat-o în debutul noului sezon. După ce s-a impus în prima etapă , 4-0 la Brest, au urmat două înfrângeri consecuvite, 1-2 la Nantes şi 2-4 acasă cu Rennes. Părea că începe întrevede o criză chiar după primele trei runde. Dar gazdele au reuşit să pună acestei situaţii grele chiar la Lyon, unde a obţinut un egal, apoi a făcut înc-o remiză cu Lille şi în ultima etapă s-a impus la Montpellier, scor 1-0.

Nimes – PSG, 16 octombrie 2020

  • De partea cealaltă, PSG a avut un debut extrem de slab, cu două înfrângeri în primele două etape, 0-1 cu Lens şi 0-1 cu Marseille. Apoi a urmat o periodată total opusă, cu patru victorii la rând, 1-0 acasă cu Metz, 3-0 pe terenul lui Nice, 2-0 tot în deplasare cu Reims şi 6-1 pe teren propriu cu Angers. Mă aştept ca parizienii să continue forma excelentă şi să se impună şi de această dată.

Nimes – PSG peste 1,5 goluri în prima repriză @ 1,93

Bilete câștigătoare