Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Norvegia – Cipru (20.06.2023). Doar victorie pentru gazde

Norvegia vine după eșecul cu Scoția

Norvegia și Cipru se înfruntă marți seara, în etapa a patra din Grupa A a preliminariilor Euro 2024. Cele două echipe ocupă ultimele două locuri ale clasamentului, fiind singurele din grupă fără victorie până acum. Confruntarea de la Oslo este programată de la ora 21:45, ora României.

Norvegia, bilanț modest în preliminariile Euro 2024

Selecționata Norvegiei nu parcurge o perioadă tocmai bună. Nordicii au adunat doar un punct în campania de calificare la Euro 2024. Singurul punct a venit din remiza înregistrată în primăvară în Georgia, scor 1-1. În rest, Norvegia a pierdut la debut cu 0-3 în Spania, iar săptămâna trecută a cedat pe teren propriu cu 1-2 în fața Scoției. Golul marcat de Erling Haaland în minutul 61, din penalty, s-a dovedit a fi insuficient pentru ca Norvegia să ia toate cele trei puncte. După ieșirea de pe teren a puternicului atacant norvegian, scoțienii au reșit remontada și au plecat victorioși de la Oslo. Astfel, au trecut patru meciuri fără ca norvegienii să câștige. Ultima victorie a Norvegiei datează din noiembrie 2022, 2-1 cu Irlanda, într-un meci amical.

Cipru, fără niciun punct în preliminarii

De partea cealaltă, selecționata Ciprului este ultima clasată din Grupa A, fără niciun punct până în acest moment. Spre deosebire de adversarii lor de marți seara, ciprioții au disputat doar două meciuri în această grupă, ambele pierdute. În startul preliminariilor, Cipru a pierdut cu 0-3 în Scoția, iar săptămâna trecută a cedat cu 1-2 pe teren propriu în fața Georgiei. Echipa lui Temur Ketsbaia a primit cel puțin două goluri în ultimele șase meciuri. Directele dintre Norvegia și Cipru înclină balanța către nordici, care au obținut 12 victorii în tot atâtea confruntări de-a lungul timpului. Pentru a mai spera cel puțin la locul secund, Norvegia e obligată să câștige marți seara. „1 și peste 2,5 goluri” are cotă 1.55.

Ponturi pariuri Norvegia - Cipru (20.06.2023)

Ponturi pariuri Norvegia – Cipru (20.06.2023)

Alte trei ponturi pariuri Norvegia – Cipru

  • 1.50 – este cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2.10 – este cota pentru „3-4 goluri în meci”
  • 2.55 – este cota pentru „Haaland marchează primul”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate