Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Norvegia – România, 11 octombrie 2020. Meci important pentru tricolori

Ponturi pariuri Norvegia – România, 11 octombrie 2020. Meci important pentru tricolori după ratarea calificării în finala barajului pentru Euro 2021. Selecționata antrenată de Mirel Rădoi este obligată să aibă o altă atitudine care să îi permită să nu piardă și acest duel.

Ponturi pariuri Norvegia – România, 11 octombrie 2020

Norvegia vine după ce a pierdut semifinala barajului pentru Euro 2021 cu Serbia. Deși norvegienii au dominat la capitolul posesie și cornere, sârbii au avut cele mai multe și mai mari ocazii. Totul s-a decis în prelungiri când norvegienii au fost răpuși de Milinkovic-Savic, scor 1-2.

Ponturi pariuri Norvegia – România

România este și ea pierzătoare în barajul pentru Euro 2021. Meciul cu Islanda este unul care trebuie uitat repede. Selecționata antrenată de Mirel Rădoi a avut o prestație jenantă, singurul șut pe poartă fiind la penalty-ul transformat de Maxim. Tricolorii au nevoie de un rezultat pozitiv după această eliminare. Tricolorii conduc grupa, au un punct peste Austria și Norvegia.

Norvegia – România ambele marchează @ 1,91

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii