Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Nottingham – Arsenal (20.05.2023). Meci „periculos”

nottigham - arsenal
Ponturi pariuri Nottingham - Arsenal (20.05.2023). Meci "periculos"

Nottingham – Arsenal este ultimul meci al zilei din Premier League, cu startul de la ora 19:30. Oaspeţii sunt mari favoriţi la casele de pariuri, dar partida ar putea oferi o surpriză majoră, aşa că atenţie!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Nottingham – Arsenal, meci crucial pentru gazde

Surpriza din acest meci ar fi să câştige gazdele. Şi dacă ne uităm la motivaţia ambelor formaţii, vom remarca faptul că Arsenal nu mai are motive să tragă tare. În schimb, Nottingham, locul 16 cu 34 de puncte, îşi poate asigura locul în sezonul viitor de Premier League. E drept, depinde şi de ce face Everton la Wolves, meci care se joacă înainte de Nottingham – Arsenal. Dar, dacă Everton pierde, iar Nottingham se impune, gazdele scapă de pericolul retrogradării. Forma e una destul de bună, cu 7 puncte câştigate în ultimele 4 etape: victorii acasă cu Brighton, Southampton, plus o remiză pe terenul lui Chelsea.

„Tunarii”, resemnaţi

Spuneam că Arsenal nu mai are motivaţie. Asta pentru că, după ce a condus aproape tot campionatul, a rămas să se mulţumească doar cu locul secund. Man City a făcut ce ştie mai bine, a terminat perfect cursa pentru titlu şi are 4 puncte avans în fruntea Premier League. Cu un meci în minus. Practic, Arsenal mai are şanse la titlu doar matematic. Ar trebui să câştige ambele jocuri rămase, iar City să facă maximum 2 puncte din ultimele 3 jocuri. În aceste condiţii, „tunarii” intră pe teren la Nottingham resemnaţi cu locul secund. „2”-ul solist e de evitat! Nu e imposibil, ba chiar e probabil judecând după cote, dar, mai degrabă, pariem pe goluri. „Gazdele marchează” are cotă 1,56.

Ponturi pariuri Nottingham - Arsenal (20.05.2023)

Ponturi pariuri Nottingham – Arsenal (20.05.2023)

Alte 3 ponturi pariuri la Nottingham – Arsenal

În tur, Arsenal a câştigat categoric, scor 5-0. Dar era un Arsenal pe val, care funcţiona aproape perfect şi care trăia cu speranţa primului titlu de campioană de la Arsene Wenger încoace. Acum, speranţa s-a dus. A rămas, în schimb, calitatea jucătorilor. Dar nu e imposibil ca Nottingham să se impună. Nici nu ar fi pentru prima dată. În ianuarie 2022, când încă era în Championship, Nottingham o scotea pe Arsenal din Cupă, 1-0 pe teren propriu. Puteţi încerca şi:

  • 1,68 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,78 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,38 – cota pentru „1X”

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate