Urmareste-ne

ALTELE

Ponturi pariuri Noua Zeelandă – China (23.03.2023). Echilibru la Auckland

Noua Zeelandă și China se întâlnesc în această săptămână, într-o partidă amicală de fotbal programată la Auckland. China s-a impus o singură dată în directele cu selecționata Noii Zeelande.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Noua Zeelandă a ratat calificarea la CM 2022

Noua Zeelendă a disputat ultimul meci oficial pe 14 iunie 2022, când a cedat cu 0-1 în fața selecționatei Costa Rica, în barajul pentru Cupa Mondială. În meciul disputat pe teren neutru, la Doha, selecționata condusă de Danny Hay a luat gol încă din minutul 3, o reușită care le-a fost suficientă costaricanilor pentru a se califica la turneul final din Qatar.
Noua Zeelandă pornește la drum cu un antrenor interimar, Darren Bazeley, iar acesta primul dintre cele două meciuri amicale contra Chinei din această perioadă. Forța ofensivă a echipei ar trebui să conteze în această „dublă”, deoarece Noua Zeelandă a marcat 18 goluri în ultimele șase meciuri.

China, un singur gol în ultimele cinci meciuri

De partea cealaltă, „Dragonii” au reușit să-și păstreze poarta intactă în precedentele două meciuri, după 0-0 cu Japonia și 1-0 cu Hong Kong, confruntări care au avut loc în luna iulie 2022. Tan Long a marcat singurul gol în cel mai recent meci al selecționatei țării sale, în care chinezii au trebuit să se bazeze pe calitățile lor defensive pentru a garanta acel rezultat. China s-a luptat enorm când a venit vorba de găsirea drumului spre gol, marcând o singură dată în ultimele cinci meciuri. Ceea ce ar trebui să fie un motiv de îngrijorare.

Ultimele trei directe din Noua Zeelandă și China au adus trei remize, toate 1-1, aceasta arătând cât de strânse sunt meciurile dintre aceste selecționate. După ce a evoluat în Campionatul de fotbal EAFF E-1, „dubla” amicală din această lună cu Noua Zeelandă ar putea oferi mai multă libertate de exprimare în joc selecționatei Chinei. Niciuna dintre echipe nu a fost într-o formă deosebit de puternică în ultimul timp, iar acesta fiind un meci amical, nu ar fi o surpriză să asistăm la o remiză. „PSF X” are cotă 1.72.

Ponturi pariuri Noua Zeelandă - China (23.03.2023)

Ponturi pariuri Noua Zeelandă – China (23.03.2023)

Alte trei ponturi pariuri Noua Zeelandă – China

  • 1.47 – este cota pentru „Noua Zeelandă 1-2 goluri”
  • 1.70 – este cota pentru „peste 0,5 goluri China”
  • 2.03 – este cota pentru „ambele marchează”

 

Agenții autorizate