Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Novak Djokivic – Jannik Sinner. Duel de foc în ultimul meci al zilei

Al doilea meci al zilei de la Turneul Campionilor, de marți, 14 noiembrie 2023 e partida Novak Djokivic – Jannik Sinner, din cadrul grupei A. Meciul este programat pe terenul central, cu începere după ora 22:00, ora României. 

Nole are locul 1 garantat în 2023

Novak Djokovic  a debutat cu dreptul la ediția din acest an de la Turneul Campionilor. Sârbul s-a impus în fața lui Holger Rune ( a doua oară, în mai puțin de două săptămâni), dar tot la capătul unui meci fulminant. Care s-a întins pe trei ore.

Cu această victorie, sârbul și-a asigurat locul 1 în ierarhia mondială în 2023, dar Nole are un obiectiv clar. Să bifeze al 7-lea titlu la ATP Finals. Meciul cu Sinner se anunță un alt duel de foc pentru jucotoru în vârstă de 36 de ani!

Sinner, victorie clară în primul meci în fața propriilor fani

De partea cealaltă, Jannik Sinner a debutat și el cu un succes. A fost un meci aproape perfect făcut de italian, care s-a impus în două seturi contra lui Tsitsipas. Peninsularul a impresionat prin cifrele din joc, având un procentaj foarte bun la puncte câștigate cu primul serviciu.

Primul test important de la Turneul Campionilor va fi contra lui Djokovic, liderul mondial. Iar partida se anunță a fost una mai mult decât spectaculoasă.

Cotă de 2,00 la Novak Djokivic – Jannik Sinner

Ce ați jucat la Djokovic – Sinner? Se anunță spectacol total în ultimul meci al zilei de marți de la Turneul Campionilor. Sinner are fanii de partea sa și va încerca să bifeze prima victorie din carieră în fața sârbului. Credem că partida va fi una disputată și întinsă pe cel puțin 24 de game-uri.

Ponturi pariuri Novak Djokivic - Jannik Sinner

Ponturi pariuri Novak Djokivic – Jannik Sinner

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate