Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Odense – Horsens (26.05.2023). Pariem pe gazde și câștigăm

Odense speră să prindă barajul de Conference League
Odense speră să prindă barajul de Conference League

Odense și Horsens se întâlnesc vineri, 26 mai, în penultima etapă a play-out-ului Superligii din Danemarca. La distanță de locurile retrogradabile, singurul obiectiv al gazdelor este prinderea barajului de Conference League, de care o despart patru puncte. Fără victorie în ultimele cinci etape, oaspeții sunt pe loc retrogradabil, la egalitate cu echipa de deasupra liniei.

Odense, fără eșec în ultimele cinci etape

Odense nu are deloc griji în privința retrogradării, singurul obiectiv din acest final de sezon fiind prinderea locului de baraj de Conference League. Deocamdată se află la patru puncte de prima clasată din play-out, Midtjylland. Cu două etape rămase din acest sezon, Odense încă mai speră că o poate detrona pe Midtjylland. Este neînvinsă în ultimele cinci etape, în care a înregistrat două victorii și trei remize. Vine după un 4-0 pe terenul „lanternei roșii”, Lyngby, și e favorita duelului cu Horsens.


Horsens, sub amenințarea retrogradării

De partea cealaltă, Horsens ocupă în acest moment penultimul loc, cu un avans de trei puncte față de ultima clasată, dar la egalitate cu Aalborg, echipa de deasupra liniei. În aceste condiții, cu două meciuri rămase de jucat, Horsens încă speră să se salveze de la retrogradare. Oaspeții confruntării de vineri seara nu au însă nicio victorie în ultimele cinci etape, interval în care au suferit patru înfrângeri și au bifat o remiză.
În cele trei directe din acest sezon, Odense nu a pierdut cu Horsens, dar a înregistrat o singură victorie. Ultimele două întâlniri, ambele pe terenul lui Horsens, s-au încheiat la egalitate, cu goluri de ambele părți, dar credem că acum Odense se va impune. În ultimele trei directe de pe teren propriu a câștigat fără să primească gol. „1 solist” are cotă 1.68.

Ponturi pariuri Odense - Horsens (26.05.2023)

Ponturi pariuri Odense – Horsens (26.05.2023)

Alte trei ponturi pariuri Odense – Horsens

Chiar dacă în ultimele trei directe de pe teren propriu doar Odense a marcat, e posibil ca acum să se înregistreze GG. Ultimele două întâlniri din acest sezon, e drept cu Horsens gazdă, s-au încheiat la egalitate, 3-3, respectiv 2-2.

  • 1.53 – este cota pentru „2-4 goluri în meci”
  • 1.59 – este cota pentru „peste 1,5 goluri Odense”
  • 1.60 – este cota pentu „ambele marchează”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate