Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Olanda – Irlanda (18.11.2023). Trei puncte pentru gazde și calificare

Olanda e la o victorie de calificarea directă la Euro 2024
Olanda e la o victorie de calificarea directă la Euro 2024

Olanda și Irlanda se înfruntă sâmbătă, 18 noiembrie, în Grupa B din preliminariile Euro 2024. Aflate pe locul secundă în grupă, la șase puncte de liderul Franța, gazdele au nevoie de o victorie în ultimele două meciuri pentru a-și asigura prezența la turneul final. Confruntarea de la Amsterdam este programată de la ora 21:45, ora României.

Olanda, la o victorie de calificare

În timp ce Franța și-a asigurat deja prezența la turneul final, în calitate de câștigătoare a Grupei B, Olanda și Grecia luptă de la distanță pentru cel de-al doilea loc calificabil direct la Euro 2024. Momentan, Olanda și Grecia sunt pe locurile 2 și 3, la egalitate de puncte, 12, însă batavii mai au două meciuri de disputat, spre deosebire de greci, care mai au doar un joc. Prin urmare, Olanda are nevoie de victorie, fie cu Irlanda, fie în Gibraltar, pentru a-și îndeplini obiectivul. În plus, echipa lui Ronald Koeman are și avantajul meciurilor directe cu Grecia, victorii cu 3-0, respectiv 1-0. În cel mai rău caz, în care Olanda ratează calificarea directă, batavii mai au o șansă în primăvara anului viitor, performanța din precedenta ediție a Ligii Națiunilor asigurându-le acestora un loc în play-off. Posibil să nu fie cazul de așa ceva pentru echipa aflată acum pe locul secund în Grupa B, cu 12 puncte, cu patru victorii și două înfrângeri în actuala campanie de calificare.

Înfrângerea e în favoarea Irlandei

De partea cealaltă, Irlanda ocupă locul 4, cu doar șase puncte din șapte meciuri. Cele șase puncte au venit în urma victoriilor cu Gibraltar (3-0 și 4-0), singura echipă care a pierdut toate meciurile și nu a marcat niciun gol în aceste preliminarii. În rest, au fost cinci înfrângeri pentru irlandezi, care au fost scoși de mult din cărțile calificării directe la Euro. Cu toate acestea, echipa lui Stephen Kenny poate ajunge și ea la turneul final. Iar pentru asta, o primă condiție ar fi să… piardă cu Olanda! Astfel, batavii ar fi siguri de calificarea directă și ar elibera un loc în play-off-ul din primăvară. În care ar intra chiar Irlanda, care a avut o clasare mai bună decât Grecia în precedenta ediție a Ligii Națiunilor. Și nu ar fi exclus ca irlandezii să reușească a treia calificare la un turneu final continental din 2012 încoace.

Doar cu victorii în fața Gibraltarului, irlandezii nu preau au șanse sâmbătă seara, la Amsterdam. În ciuda unor probleme de lot, olandezii ar trebui să aibă forța necesară pentru a scoate maximum din acest meci și a-și asigura prezența la Euro 2024. „Nu marchează ambele” are cotă 1.44.

Ponturi pariuri Olanda - Irlanda (18.11.2023)

Ponturi pariuri Olanda – Irlanda (18.11.2023)

Alte trei ponturi pariuri Olanda – Irlanda

  • 1.65 – este cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 1.70 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1.75 – este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate