Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Olanda – Polonia. Duel tare de cotă 2,10 în Liga Națiunilor

Ponturi pariuri Olanda – Polonia. Duel tare de cotă 2,10 în Liga Națiunilor. Astăzi, de la ora 21:45, avem super meci în Grupa 1 a Ligii A, din care mai fac parte Italia și Bosnia și Herțegovina.

Ponturi pariuri Olanda – Polonia

Partida, care se anunță una extrem de spectaculoasă, este prima pe care o joacă cele două echipe în acest an, după pauza cauzată de pandemie. Olanda pornește ca mare favorită în Grupa 1 a Ligii A, urmată de Italia și abia apoi de Polonia. În această seară, „Portocala Mecanică” pare că va avea o misiune ușoară, însă trebuie să aibă mare grijă la Robert Lewandowski, cel mai bun atacant din lume la ora actuală.

Duel tare de cotă 2,10 în Liga Națiunilor

De partea cealaltă, Polonia, chiar dacă nu e favorită, va încerca să profite de faptul că îl are în echipă pe Robert Lewandowski și să obțină cât mai mult de la această partidă. Nu îmi e clar dacă îi va fi de ajuns doar golgheterul lui Bayern Munche pentru pleca din Olanda cu unul sau trei puncte, dar imi e destul de sigur că polonezii pot marca. Așadar, pontul meu în cotă 2,07 este ambele marchează.

Olanda – Polonia Da (GG) @ 2,10

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare