Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Olanda – Spania, 11 noiembrie 2020. Cel mai tare amical de miercuri ne poate aduce profit

Ponturi pariuri Olanda – Spania, 11 noiembrie 2020. Cel mai tare amical de miercuri ne poate aduce profit. Partida care se va juca pe Johan Cruijff ArenA din Amsterdam de la ora 21:45 va fi una destul echilibrată, bookmakerii oferă cote apropiate celor două selecționate.

Ponturi pariuri Olanda – Spania, 11 noiembrie 2020

  • Olanda nu a fost deloc de recunoscut în ultimele patru partide disputate. Cu Italia și cu Mexic a pierdut cu același scor, 0-1, iar cu Bosnia și Herțegovina și Italia (în retur) a remizat, scor 0-0, respectiv 1-1. Având în vedere ultimele rezultate din Liga Națiunilor, olandezii sunt pe locul trei în grupă, cu cinci puncte, la două distanță de prima poziție.

Ponturi pariuri Olanda – Spania, 11 noiembrie 2020

  • De partea cealaltă, Spania vine după probabil cel mai surprinzător rezultat din Liga Națiunilor. Deși conducea grupa și o victorie i-ar fi adus 99% prima poziție, Spania a pierdut cu Ucraina, scor 0-1. Nimic nu anunța această înfrângere pentru că spaniolii aveau foarte multe meciuri la rând fără să piardă.

Olanda – Spania ambele marchează @ 1,70

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii