Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Ponturi pariuri Olimpija Ljubliana – FC Differdange (07.07.2022). Pe cine va întâlni Sepsi în turul 2 al Conference League?

Olimpija Ljubliana e favorită cu FC Differdange

Olimpija Ljubliana (Slovenia) și Differdange (Luxemburg) se înfruntă în prima manșă din Conference League – preliminarii. Betmag îți propune câteva ponturi pentru acest meci. Câștigătoarea acestei “duble” va înfrunta pe Sepsi Sf. Gheorghe, în turul 2.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Olimpija Ljubliana, clar favorită

Olimpija Ljubliana este mare favorită la calificarea în turul secund. Este una dintre cele mai puternice echipe din campionatul intern în acest moment. A cucerit de șapte ori titlul de campioană și de șapte ori Cupa Sloveniei. Sezonul trecut l-a încheiat pe locul 3, cu 62 de puncte, la opt lungimi de campioana Koper. În ultimele opt meciuri (oficiale sau amicale), Olimpija Ljubliana a înregistrat patru victorii, trei remize și o înfrângere.

FC Differdange, echipă modestă

De partea cealaltă, FC Differdange este o echipă mult mai modestă decât Olimpija Ljubliana. În palmares are patru Cupe ale Luxemburgului. Echipa portughezului Pedro Resende a încheiat campionatul pe locul 2, cu 62 de puncte, la cinci lungimi în spatele campionei Dudelange. FC Differdange are șase victorii și o remiză în ultimele opt meciuri (oficiale sau amicale), însă adversarii pe care i-a întâlnit au fost mai mult decât modești. Mizăm pe o victorie lejeră a gazdelor, care, cu siguranță, vor înfrunta pe Sepsi Sf. Gheorghe în turul următor. Olimpija Ljubliana câștigă și nu primește gol” are cotă 1.97.

Alte trei variante

  • 1.45 – este cota pentru “Olimpija Ljubliana și peste 1.5 goluri în meci”
  • 1.51 – este cota pentru “2-4 goluri în meci”
  • 1.72 – este cota pentru “Olimpija Ljubliana conduce la pauză și câștigă la final”

Agenții autorizate