Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Ponturi pariuri Olimpija Ljublijana – Sepsi (27.07.2022). Covăsnenii, șanse mari de calificare

Sepsi s-a impus în tur cu 3-1

Olimpija Ljubljana și Sepsi se întâlnesc joi seara, în manșa secundă din turul 2 preliminar al Conference League. În prima manșă, covăsnenii s-au impus cu 3-1 la Sfântu Gheorghe. Echipa lui Cristiano Bergodi merge în Slovenia hotărâtă să-și apere avantajul din meciul tur.

Olimpija Ljubljana, fără gol primit în campionat, dar cu probleme în Europa

Gazdele de la Olimpija Ljubljana nu pot conta pe marcatorul unicului gol al slovenilor în meciul tur. Mijlocașul Seslar a fost eliminat în minutul 66 al meciului de la Sfântu Gheorghe și nu va putea evolua în returul de la Ljubljana. Înfrângerea de săptămâna trecută a fost singurul pas greșit al slovenilor din ultimele nouă meciuri oficiale. Olimpija Ljubljana e singura echipă cu punctaj maxim după etape din noua ediție a campionatului Sloveniei. Echipa lui Albert Riera a debutat cu victorie acasă cu Mura (2-0), iar weekendul trecut s-a impus în deplasare la Tabor Sezana (1-0). După ce s-au chinuit în turul 1 preliminar al Conference League cu luxemburghezii de la Differdange, având nevoie de lovituri de departajare pentru calificare, e posibil ca parcursul european al slovenilor să se încheie joi seara.

Sepsi, fără înfrângere de la reluarea sezonului oficial

Sepsi trece printr-o formă bună. După ce a învins-o pe Olimpija Ljubljana cu 3-1, în prima manșă din turul 2 preliminar al Conference League, echipa covăsneană a trecut și de FC Argeș în SuperLiga, dar cu un scor mult mai mare, 4-0. Sepsi este neînvinsă de la reluarea sezonului oficial, iar triumful din Supercupă, în fața CFR-ului, poate fi completat cu o calificare în turul 3 preliminar al Conference League. Toate cele patru meciuri oficiale din această vară au avut „peste 2,5 goluri” la final, iar în fiecare din aceste confruntări Sepsi a înscris cel puțin câte două goluri. Apetitul ofensiv al covăsnenilor poate fi valorificat și la Ljubljana, unde gazdele sunt obligate să înscrie pentru a spera la calificare. Sunt șanse mari de GG, iar cota pentru „ambele marchează” e 1.76.

Ponturi pariuri Olimpija Ljubljana - Sepsi (28.07.2022)

Ponturi pariuri Olimpija Ljubljana – Sepsi (28.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Olimpija Ljubljana – Sepsi

  • PSF X @ 1,66
  • gol în ambele reprize @ 1,92
  • 1-1 scor corect oricând @ 2,48

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate