Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Ponturi pariuri Olympiacos – Maccabi Haifa (27.07.2022). Gazdele pot tranșa calificarea

Zinckermagel a marcat golul grecilor la Haifa

Olympiacos și Maccabi Haifa se întâlnesc miercuri, de la ora 20:00, în manșa secundă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. În tur, cele două echipe au remizat în Israel, scor 1-1.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Olympiacos a câștigat titlul în Grecia cu avans considerabil

Olympiacos și-a dominat adversarii din Grecia și a câștigat Superliga cu un avans de 19 puncte față de cea de-a doua clasată, PAOK Salonic. Înaintea primului meci oficial, echipa greacă a disputat câteva meciuri amicale, învingând-o, printre altele, pe Alkmaar (scor 1-0). Cel mai recent amical înaintea debutului european a fost cu Aris, acum două săptămâni, iar după înfrângerea cu 2-1, antrenorul Pedro Martins a criticat defensiva echipei sale. Olympiacos era cât pe ce să plece cu o victorie din Israel, unde a condus cu 1-0 încă din minutul 7. Dar în al doilea minut al prelungirilor, gazdele au dat lovitura și au restabilit egalitatea.

Maccabi nu a mai fost în faza grupelor din 2010

După ce a fost foarte aproape de titlu în Israel atât în ​​sezonul 2018-2019, cât și în 2019-2020, Maccabi Haifa și-a încheiat așteptarea de 10 ani pentru titlul național, după ce a terminat cu un avans de patru puncte în fața celor de la Maccabi Tel Aviv anul trecut. Pentru ca în sezonul 2021-2022 să își apere cu succes titlul. Prin urmare, Maccabi Haifa și-a câștigat din nou dreptul de participare în competiția de top a Europei, însă verzii nu au mai ajuns în faza grupelor din 2010. Anul trecut, Maccabi ieșea din primul tur preliminar, fiind eliminată de Kairat. După 1-1 în prima manșă din turul 2 preliminar, Maccabi va avea de tras în returul de miercuri. Grecii pot tranșa însă calificarea, având avantajul terenului propriu. „1 solist” are cotă 1.72.

Ponturi pariuri Olympiacos - Maccabi Haifa

Ponturi pariuri Olympiacos – Maccabi Haifa

Alte trei ponturi Olympiacos – Maccabi Haifa

  • nu marchează ambele @ 1,78
  • peste 1,5 goluri gazdele @ 1,87
  • 1 pauză / 1 final @ 2,65

 

Agenții autorizate