Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Osaka – Azarenka, finala US Open. Cine ia trofeul?

Ponturi pariuri Osaka – Azarenka, finala US Open. Cine ridica trofeul? Turneul de Mare Șlem ajunge în faza finală, cu trofeul pe masă. Jocul începe la ora 23:00, ora României.

Ponturi pariuri Osaka – Azarenka, finala US Open. Cine ridica trofeul?

Osaka a ajuns în marea finală de la US Open destul de greu, cu trei meciuri din șase terminate cu set decisiv. Chiar dacă e favorită, va avea parte de un meci foarte greu, mai ales că Azarenka este într-o formă de zile mari.

Ponturi pariuri Osaka – Azarenka, finala US Open. Cine ridica trofeul?

De partea cealaltă, Azarenka a avut nevoie doar de două meciuri cu trei seturi pentru ajunge în finală, celelalte fiind câștigate la 0. În semifinale, a trecut de Serena Williams, după un meci foarte bun. Fiind finala turneului, orice se poate întâmpla, așa că mergem pe victoria lui Azarenka, la cota 2.60.

Osaka – Azarenka 2 @ 2.60

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare