Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Osasuna – Real Madrid, 9 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,20

Ponturi pariuri Osasuna – Real Madrid, 9 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,20. Duelul dintre celeo două echipe este programat să se joace pe stadionul Estadio El Sadar, de la ora 22:00, și contează pentru etapa a 18-a din La Liga.

Ponturi pariuri Osasuna – Real Madrid, 9 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,20

Osasuna are parte de momente neplăcute în La Liga și este penultima în clasament, după ce a acumulat doar doar 14 puncte în 16 meciuri disputate. Gazdele de astăzi vin după trei rezultate de egalitate la rând, împunându-se ultima oară acum 11 etape. Este destul de clar că șansele să obțină de această dată victoria sunt aproape nule.

Ponturi pariuri Osasuna – Real Madrid, 9 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,20

De partea cealaltă, Real Madrid ocupă poziția a doua în La Liga și are  36 de puncte după 17 meciuri, aflându-se la doua lungimi în spatele celor de la Atletico Madrid, care au două partide mai puțin. Madrilenii vin după o serie de opt meciuri în care nu au pierdut și au acum șansa, având în vedere ce adversari întâlnesc, să-și treacă în cont o nouă victorie.

Osasuna – Real Madrid 2 pauză / 2 final @ 2,20

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii