Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Oțelul – Dinamo (11.05.2023). Cu gândul la promovare

Cu o victorie în această seară, Oțelul poate rezolva promovarea

Oțelul și Dinamo se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 2. Cu o victorie, gazdele sunt matematic promovate în SuperLiga. 

Oțelul poate promova matematic în cazul unei victorii

Înaintea acestui meci, Oțelul ocupă locul al treilea, cu 46 de puncte, și se află unui moment important. În condițiile în care CSA Steaua, echipa de pe locul secund, nu are drept de promovare, iar Dinamo se află pe locul 4, cu 40 de puncte, o eventuală victorie a gălățenilor le asigură acestora promovarea matematică în SuperLiga. Pentru că echipa lui Dorinel Munteanu s-ar distanța la nouă puncte de „câini”, cu două etape rămase de disputat din acest play-off. Oțelul a înregistrat până acum trei victorii, o remiză și trei înfrângeri, adunând doar zece puncte în play-off. Are însă atuul terenului propriu, de unde au venit 32 din cele 46 de puncte stagionale. Un singur eșec acasă a înregistrat Oțelul în actuala ediție de campionat: 1-2 cu Poli Iași, echipă care și-a asigurat deja promovarea directă.

Dinamo încă mai speră

De partea cealaltă, Dinamo ocupă locul 4, cu 40 de puncte, dar nu e sigură nici de prezența la baraj. Distanța față de Unirea Dej, ultima clasată, e de doar patru puncte, cu trei meciuri rămase de disputat din acest play-off. Echipa lui Ovidiu Burcă se apropiase la un moment dat de promovarea directă, dar înfrângerile consecutive cu Steaua și Poli Iași le-au mai tăiat alb-roșiilor din elan. Au urmat încă două meciuri în care Dinamo nu a reușit să se impună, remizând la Buzău (2-2) și acasă cu Dej (0-0). După patru meciuri la rând fără victorie, alb-roșii nu renunță la luptă, măcar pentru a-și securiza locul de baraj. Dinamo a primit câte două goluri în ultimele două deplasări, iar Ovidiu Burcă are probleme în privința portarilor.

Atât Oțelul, cât și Dinamo, au ca obiectiv promovarea. Dacă se poate, directă. Gălățenii își pot îndeplini obiectivul cu o victorie în fața lui Dinamo. Un succes al „câinilor” ar apropia echipa din Ștefan cel Mare la trei puncte de Oțelul și ar face palpitant finalul play-off-ului. „GG și peste 1,5 goluri” are cotă 2.01.

Ponturi pariuri Oțelul - Dinamo (11.05.2023)

Ponturi pariuri Oțelul – Dinamo (11.05.2023)

Alte trei ponturi pariuri Oțelul – Dinamo

  • 1.44 – este cota pentru „peste 1,5 goluri”
  • 1.58 – este cota pentru „PSF X”
  • 1.96 – este cota pentru „2-3 goluri în meci”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate