Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Paderborn – Dortmund. Pronosticul care aduce 150% profit

Ponturi pariuri Paderborn – Dortmund. Ultima partidă a serii, în Bundesliga, este cea din Paderborn şi Borussia Dortmund. Favorită, fără doar şi poate, este trupa oaspete, dar la fel era şi în turul campionatului. Şi atunci s-a terminat 3-3, după ce Paderborn a condus cu 3-0 la pauză şi a fost egalată în minutul 90+2.

Gazdele au cea mai slabă echipă din Bundesliga

Ponturi pariuri Paderborn – Dortmund. Paderdorn ocupă ultima poziţie din Bundesliga. A acumulat 19 puncte în cele 28 de etape disputate. Interesant este faptul că a avut un parcurs mai bun în deplasare, 11 puncte (2-5-7 linie de clasament) faţă de 8 pe teren propriu (2-2-10). În acest moment, vine după o serie de 9 meciuri fără victorie, ultimele trei fiind egaluri. Totuşi, gazdele de azi marchează cu regularitate. A înscris în porţile lui, Hoffe, Bayern, Hertha, Wlofsburg sau Freiburg, şi asta doar în partidele recente.

Dortmund trebuie să răzbune egalul din tur

Ponturi pariuri Paderborn – Dortmund. Borussia lui Lucien Favre este una dintre cele mai bune formaţii din Europa, nu doar din Germania. Chiar dacă au pierdut derby-ul cu Bayern în etapa trecută, galben-negrii au rămas pe locul secund în campionat. În 2020, nu au înregistrat niciun egal, indiferent de competiţie, iar în Bundesliga au avut o serie de 6 partide consecutive câştigate, înainte de etapa trecută. „2 şi peste 3,5 goluri” are cota 2,48.

+ alte 6 pronosticuri

Ponturi pariuri Paderborn – Dortmund. Nu există niciun dubiu asupra favoritei. Dar dacă pontul nostru cu „2 şi peste 3,5 goluri” vi se pare un pic prea riscant, puteţi alege şi alte pronosticuri. Cele mai probabile au următoarele cote:

  • 1,33 – pentru „2 solist”
  • 1,80 – pentru „2 pauză / 2 final”
  • 1,90 – pentru „peste 2,5 goluri Dortmund”

Sau puteţi risca puţin pe un gol al gazdelor:

  • 1,62 – pentru „Paderborn marchează”
  • 1,83 – pentru „ambele marchează”
  • 2,00 – pentru „GG3+”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii