Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Palmeiras – Sao Paulo (15.07.2022). Golurile gazdelor îți aduc profit

Palmeiras nu poate concepe să fie eliminată din Cupa Braziliei
Palmeiras SP, în formă maximă

În această săptămână, avem un alt episod al rivalității dintre Palmeiras și Sao Paulo. Cele două echipe se duelează în manșa secundă a optimilor Cupei Braziliei, după 1-0 pentru Sao Paulo în meciul tur.

Palmeiras și Sao Paulo s-au duelat și în campionat, chiar înaintea Cupei

Cu trei zile înaintea duelului din Cupă, cele două rivale s-au întâlnit în campionat, meciul din Serie A, disputat pe terenul lui Sao Paulo, fiind câștigat de Palmeiras, cu 2-1. În urmă cu opt ani, Palmeiras era eliminată din optimile Cupei Braziliei după ce pierdea cu 0-1 prima manșă cu Atletico Mineiro, apoi ceda și în manșa secundă cu 0-2. Pentru a evita o soartă similară în această săptămână, Abel Ferreira va trebuie să schimbe tactica și să spere că elevii săi își vor crea cât mai multe oportunități de a marca. În meciul tur, Palmeiras nu a reușit niciun șut pe poartă, ceea ce pentru echipa din fruntea campionatului nu e un motiv de mândrie.

Sao Paulo, șase meciuri fără înfrângere

Sao Paulo vine după șase meciuri fără înfrângere în toate competițiile, însă asta nu o scutește de emoții în returul cu Palmeiras. E drept că în ultimele două luni echipa lui Rogerio Ceni a arătat ceva mai organizată în defensivă, primind un gol sau chiar niciunul în opt din cele nouă meciuri anterioare. Cert este că Palmeiras nu se va împăca cu ideea că poate fi eliminată din Cupa Braziliei și cu siguranță va marca. „Peste 1,5 goluri gazde” are cotă 1.90.

Ponturi pariuri Palmeiras - Sao Paulo

Ponturi pariuri Palmeiras – Sao Paulo

Alte trei ponturi Palmeiras – Sao Paulo

  • 1,60 – cota pentru „1 solist”
  • 2,50 – cota pentru „1 pauza / 1 final”
  • 2,65 – cota pentru „gazdele câștigă la minim două goluri diferență”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate